Ferrara: Presioni është mbi Interin
Faqja 1 e 1
Ferrara: Presioni është mbi Interin
Trajneri i Juventusit, Ciro Ferrara, ka paralajëmruar skuadrën e tij për rrezikun që i pret në Olimpico të Romës, ku do të ndeshen të shtunën mbrëma kundër Lazios.
Ferrara është shprehur se fitorja është e domosdoshme për të treguar fuqinë e Juventusit dhe për të mbajtur presionin mbi Interin.
Duke komentuar fjalët e presidentit të Interit, Massimo Moratti, i cili tha se do ta mbështesë Lazion në këtë ndeshje, Ferrara u shpreh: “Kjo konfirmon se Juventusi po bën presion ndaj Interit”.
Për më shumë, trajneri i Bianconerëve, konfirmoi se kapiteni Alessandro Del Piero nuk do të udhëtojë në kryeqytet për shkak të problemeve me fitnes si pasojë e lëndimit.
Ferrara është shprehur se fitorja është e domosdoshme për të treguar fuqinë e Juventusit dhe për të mbajtur presionin mbi Interin.
Duke komentuar fjalët e presidentit të Interit, Massimo Moratti, i cili tha se do ta mbështesë Lazion në këtë ndeshje, Ferrara u shpreh: “Kjo konfirmon se Juventusi po bën presion ndaj Interit”.
Për më shumë, trajneri i Bianconerëve, konfirmoi se kapiteni Alessandro Del Piero nuk do të udhëtojë në kryeqytet për shkak të problemeve me fitnes si pasojë e lëndimit.
Similar topics
» Presioni i rritur vështirëson të mbajturit mend
» Ç’është dashuria ?!
» Cili është tipari më i bukur ???
» Sa vjeqar-re është përsoni i mësiperm
» A eshte gabim te jesh i Sinqert ???
» Ç’është dashuria ?!
» Cili është tipari më i bukur ???
» Sa vjeqar-re është përsoni i mësiperm
» A eshte gabim te jesh i Sinqert ???
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: